top of page

Romero Aris Santoro




Kutsumanimet: Romero, Rome, Romeo

Syntymäaika+ikä: 2.2.1888, 132-vuotias, näyttää päälle parikymppiseltä

Sukupuoli+suuntautuminen: Cis mies, demiromanttinen biseksuaali

Asuinalue: Kalmankita

Ammatti: Välikäsi/Mafian soldato

Pituus+paino: 6'3/190 cm+85 kg

Hiukset: Ruskeat

Silmät: Turkoosit

Laji: Vampyyri


Perhesuhteet

Isä: Menelao Santoro

Äiti: Aurelia D'Ambrosia

Isoäiti: Paola Santoro



Taustat

Romero ja Denali syntyivät vuonna 1888 Milanossa ihmisäidille ja vampyyri-isälle. Ikävä kyllä Aurelian keho ei kestänyt kahden vampyyrin synnyttämisen aiheuttamaa rasitusta, vaan hän menehtyi. Menelao suri edesmennyttä kihlattuaan, mutta kasvatti lapsensa äitinsä avustuksella. He oppivat lukemaan ja laskemaan, sekä yleissivistystä. Paola myös takoi lapsenlastensa päähän kunnollisen etiketin ja opetti heidät soittamaan pianoa ja laulamaan. Menelao oli hiukan eksyissä lasten kasvattamisen kanssa, ensin hän salli kaiken, sitten ei mitään. Jonain päivänä jostakin saatettiin antaa selkään mikä vielä viime viikolla olisi ollut kehujen arvoista. Rome oli jo nuorena hyvin sosiaalinen persoona ja hän oppi valehtelemaan erittäin varhain, tosin hän käytti sitä silloin vain syiden ottamiseen niskoilleen siskon hajotettua isoäidin kukkaruukun.


Kaksosten täyttäessä 13 koko perhe muutti Amerikkaan paremman elämän toivossa. He asettautuivat New Yorkkiin yksiöön ja vanhemmat alkoivat etsiä töitä. Pian Menelao saikin töitä rakennusfirmasta, Paolan saavuttaessa musiikinopettajan tittelin. Romea koitettiin patistaa keskittymään opintoihin, isä nimittäin kaavaili hänestä lakimiestä. Poika oli kuitenkin enemmän kiinnostunut musiikista, taiteesta ja ihmisistä, joten opiskelun sijaan hän pestautui postinkantajaksi ja tutustui näin moniin uusiin kasvoihin. Samalla nuorelle vampyyrille kävi tutuksi kaupungin pimeä puoli, nimittäin jengit. Poika välitti heidän kirjeensä turvallisesti ja he pitivät huolen ettei tuolle tai perheelle käy mitään.


1903 vampyyrinmetsästäjät saivat vihin Menelaosta ja Paolasta ja surmasivat nämä, vieden kulmahampaat todisteeksi pomolleen saaliista. Kaksoset olivat tämän aikana töissä. Palattuaan kotiin siivosivat ruumiit pois, kovettuen luonteiltaan. Ennen niin epäitsekäs Rome alkoi ajaa omaa etuaan, ainoana poikkeuksena sisko, jonka takia hän olisi edelleen valmis kuolemaan. Satunnaiset kirjeiden kannot jengeille muuttuivat nopeasti huumeiden kyytsäämiseen ja aseiden salakuljetukseen, sillä kuka epäilisi 15-vuotiasta, sangen hurmaavaa poikaa moisesta laittomuudesta.


1936 maa alkoi poltella kaksosten jalkojen alla, joten he muuttivan Chicagoon ja alkoivat laajentaa bisnestään. Siinä missä kaikki tiesivät ottaa yhteyttä Denaliin ollessaan jotain vailla, Rome kiersi ympäri Amerikkaa haalimassa parhaita diilejä ja tekemässä uusia tuttavuuksia solmien työsuhteita. Bines pysyi suht pienenä kunnes pari vuotta myöhemmin mafia astui mukaan laittomien aineiden välitykseen. Mafian mukanaolo sai bisneksen kukoistamaan ja Santorot alkoivat olemaan yhä vakituisempi näky Fazonejen juhlissa. Tämä laukaisi tapahtumaketjun, jonka päätteeksi Rome vihittiin mafian viralliseksi jäseneksi.


Jälleen kohun noustessa ja vampyyrinmetsästäjien alkaessa päästä kaksosten jäljille 1900-luvun puolivälissä he alkoivat suunnittelemaan maiseman vaihtoa. Heidän onnekseen myös mafiosoilla oli samat suunnitelmat ja piakkoin koko porukka siirtyi Vechnostiin alkaen asuttamaan Kalmankitaa. Rome nautti yhä enemmän uusista tuttavuuksista ja alkoi yhä enemmän harrastaa yhden yön juttuja sekä mafialaisten, että saaren alkuperäisten asukkaiden kanssa.


Tänäkin päivänä bisnes kukoistaa ja Rome matkustelee ympäri saaristoa kauppojen ja viehättävien ihmisten perässä.



Persoona

Suurin osa ihmisistä saa Romerosta hyvin miellyttävän kuvan heti alkuun. Pehmeällä äänellä puhuva hurmuri saa lähes kenet tahansa lumoihinsa muutamalla sanalla. Lipeväkielinen mies tietää, miten saada ihmiset puolelleen ja luottamaan itseensä, ja ripauksen flirttiä lisätessään hän takaa itselleen mahdollisuuden saada hurmauksen kohde tekemään mitä tahansa hänen puolestaan. Mairea hymy huulillaan hän voisi vaikka kehoittaa uhriaan hyppäämään sillalta, ja tämä luultavasti toteuttaisi vampyyrin pyynnön vain nähdäkseen tuon hymyn uudestaan. Kohtelias ja charmia huokuva mies tietää miten saa haluamansa. Jotkut kutsuvat sitä manipuloinniksi, mutta Romesta se on vain taidokasta suostuttelua.


Kuten jo kävi ilmi, Rome on loistava keskustelija, joka taitaa niin small talkin kuin myös syvällisemmät keskustelut. Puhuessaan hänellä on tapana flirtata keskusteluseuransa kanssa häpeilemättömästi. Hän lukee seuraansa kuin avointa kirjaa ja tietää milloin kannattaa hellittää ja milloin voi heittää irstaampia juttuja. Mikäli seura ei ilmaise kiinnostustaan hetkeen, mies joko lähtee vaihtamaan seuralaista tai vaihtaa aiheen bisneksiin, sillä kaiken kaikkiaan miehellä on kolme asiaa joista tuo välittää: nopeat panot, raha ja sisko Denali. Hyvin harvoin mies ryhtyy keskusteluun ilmaan mitään taka-ajatusta.


Vaikkei Rome sitä ääneen koskaan myöntäisikään, hän on hyvin kiintynyt lapsiin ja tulee heidän kanssaan erinomaisesti toimeen. Hän koittaa päästä tällä tavoin kosketuksiin onnellisten lapuusmuistojensa kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Rome olisi onnellinen tämänhetkisessä tilanteessaan, se on vain erillaista kuin se huoleton ilo. Vaikka mies tunnetaankin sarjahurmaajana ja sydäntensärkijänä, hän silti unelmoi perheestä ja rauhallisemmasta elämästä. Tätä hän ei kuitenkaan kerro kenellekkään, sillä pohjimmiltaan tämä itsevarma hurmuri janoaa hyväksyntää, jota hän kokee saavansa petikumppaneiltaan.


Tunteidensa kanssa Rome on varovainen. Hän pitää negatiiviset tunteet sisällään ja vienon hymyn kasvoillaan. Mies ei itke eikä huuda julkisesti, harvoin myöskään nauraa kunnolla pienen hymähdyksen rinnalla. Hän on kauhuissaan todellisten tunteidensa näyttämisestä ja pelkää särkevänsä sydämensä, kun se on niin paljon helpompaa vaikuttaa välinpitämättömältä. Suuttuessaan vampyyrin ääni menettää osan pehmeydestään, mutta muuta eroa normaali henkilö ei huomaakaan.


Todellisen ystävän saatuaan mies on hyvin hellä tämän seurassa. Platonista rakkautta kaipaava mies on todellinen halihirviö saadessaan tilaisuuden siihen. Hän on äärimmäisen lojaali ja epäitsekäs ystäviään kohtaan ja koittaa auttaa noita etenemään elämässä parhaansa mukaan. Loistavan tilannetajun omaava mies on hyvin tunneälykäs ja empaattinen ja on aina valmis jakamaan lähimmäisensä huolet.



Ulkonäkö

Romeron olemuksesta tulee mieleen 50-luvun filmitähdet, flirttailevat baarimikot ja huolitellut bisnesmiehet. Pitkää ja salskeaa miestä on siunattu sopusuhtaisilla mitoilla. Maitokahvin värisen ihon alta siintää huomattavat lihakset, joita hän huoltaa säännöllisillä salikäynneillä. Mies kävelee pitkin askelin sulavasti kuin kissa, leuka pystyssä ja mairea hymy huulillaan pään kääntyillessä rauhallisesti katseen tarkkailessa ympäristöä. Vampyyrillä on täydellinen ryhti. Omien sanojensa mukaan virheettömässä kehossa on vain muutama jälki menneisyyden kommelluksista. Solisluun alla on arpi, kun epäonnistunut diili saattoi puuluodin Romen kehoon.


Kasvoiltaan mies vastaa lähes täydellisesti kultaista leikkausta ja on siksi miellyttävää katsottavaa. Vahvat leukapielet, kulmikas leuka ja näkyvät poskipäät asettavat pohjan miehen kasvoille. Täytelläiset huulet matalalla amorinkaarella ovat lähes aina maireassa hymyssä paljastaen valkeat kulmahampaat. Kapean nenänvarren molemmin puolin ovat kapeat, turkoosit silmät joiden katsetta on hyvin hankala sivuuttaa. Kirkkaita silmiä ympäröivät lyhyet, mutta tuuheat ripset. Miehen kulmat ovat tumman ja melko paksut, mutta tarkasti nypityt. Tummanruskeat laineet on leikattu sivuilta lyhyiksi, mutta keskeltä ne yltävät leukaperiin asti. Ne ovat lähes silkkiset ja aina moitteettomasti paikoillaan.


Vampyyrin pukeutuminen vaihtelee laajasti laidasta laitaan, mutta asut ovat aina siistejä. Yleensä miehellä on jonkinlainen takki+kauluspaitakombo ja puvunhousut. Juhlissa takin taskuun eksyy neilikka, jonka väri vaihtelee päivän mukaan. Kenkinä toimivat lähes poikkeuksetta mustat kiillotetut puvunkengät. Vasemmassa ranteessa komeilee hopeinen kello, mutta muuten mies ei asusta itseään, antaen charminsa luoda vaikutuksen.


Taidot

Romero on suhteellisen hyvässä kunnossa fyysisesti, vaikkei olekkaan mitenkään erityisen voimakas vampyyriksi. Hän osaa ampua pistoolilla hyvin ja tarkasti. Mies osaa soittaa pianoa ja hänellä on kaunis lauluääni.



Nippelitietoa

Puhuu italiaa ja englantia

MBTI: ENFP

Horoskooppi: Vesimies


Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5


Laulut kuuluvat artisteilleen

bottom of page