top of page

Anastasiya Katherine Noskova



Kutsumanimet: Anastasiya, Nastja, Tasha, Sia

Syntymäaika + ikä: 3.12.1931, 88-vuotias, fyysisesti noin 30

Sukupuoli + suuntautuminen: Cis nainen, hetero

Asuinalue: Kruunukaupunki

Ammatti: Ravintolayrittäjä

Pituus + paino: 5'10"/178 cm + 70 kg

Hiukset: Mustat

Silmät: Ruskeat

Laji: Nahanvaihtaja


Perhesuhteet:

Isä: Zakhar Noskov/ Franz Schneider

Äiti: Rozalina Noskova

Siskot: Liliya Noskova

Maya Noskova

Isoäiti: Zhanna Yahontova


Taustat

Anastasiya Noskova syntyi Venäjälle vuonna 1931 Rozalina Noskovan esikoiseksi. Noskovin perhe, johon kuului Rozalina, hänen äitinsä Zhanna, miehensä Zakhar ja nyt myös Anastasiya asui Anadyrin kaupungissa. Pienellä perheellä oli hyvin läheiset välit keskenään, vaikka ulkopuoliset näkivät jo kaukaa Zakharin salaavan jotain.


Kolme vuotta myöhemmin Rozalina tuli jälleen raskaaksi ja synnyttikin yhdeksän kuukauden kuluttua kaksi tervettä tyttölasta. Kaksoset nimettiin Liliyaksi ja Mayaksi ja heistä tuli heti koko perheen silmäteriä. Samana vuonna paljastui, että Zakhar oli haluttu sotarikollinen ja oikeasti Saksan joukoissa palvellut kenraali nimeltä Franz Schneider. Tämän kuultuaan Rozalina otti lapset ja äitinsä mukaan ja muutti Amerikkaan ja suunnaten Kaliforniaan. Nainen osti pienehkön asunnon viisihenkiselle perheelleen ja alkoi tehdä töitä tarjoilijana Zhannan vahtiessa kotona lapsia.


Viisivuotiaana Anastasiya alkoi tanssia balettia ja osoittautuikin siinä varsin lahjakkaaksi. Tyttö rakastui tanssimiseen, ja koska Rozalinan tarjoilijantyöt sujuivat loistavasti pääsi hän tunneille. Viisitoista vuotta tanssittuaan Anastasiya oli kavunnut balettiuransa huipulle, mutta joutsenlampea tanssittaessa yksi toisista tanssijoista laskeutui suoraan nuoren nahanvaihtajan jalalle ja se katkesi. Vaikka jalka paranikin Anastasiya vannoi ettei enää ikinä tanssisi balettia.


Neljänkymmenenviiden vuoden iässä nahanvaihtaja menetti sekä äitinsä että isoäitinsä Zhannan kuollessa räjähdyksessä ja Rozalina menehtyi suruunsa. Murtunut nainen ei kestänyt menetystä, vaan pakkasi laukkunsa ja muutti Pariisiin jättäen siskonsa kahdestaan Kaliforniaan. Pariisissa nahanvahtaja loi itselleen kaksi uutta henkilöllisyyttä, Rowan Taylorin ja Frankie Jacobsin. Tämän jälkeen Anastasiya alkoi etsimään töitä mallina ja myöhemmin myös näyttelijänä.


Viidentoista vuoden päästä nainen oli kerännyt itselleen pienen omaisuuden mallintöistä ja elokuvissa ja mainoksissa näyttelemisestä. Anastasiya ei pelännyt tuhlata rahojaan, vaan käytti niitä surutta tyyriiseen kuohuviiniin ja kalliisiin koruihin. Elämän hienompia asioita arvostava nainen oli suosionsa huipulla ja parhaillaan automatkalla kohti vuoden suurimpia juhlia, joihin oli kutsuttu ainoastaan kaikkien seurapiirien kerma. Matkalla yllättäen musta mersu törmäsi naisen limusiinin kylkeen ja löi hänet tajuttomaksi. Parin tunnin päästä nahanvaihtaja heräsi portilta kuskinsa Alexein kanssa ja kuunneltuaan portinvartijoiden selostuksen hän suuntasi kuskinsa kanssa kohti Kruunukaupunkia, minne päätyi perustamaan ravintolan.


Kaksikymmentäyksi vuotta myöhemmin Anastasiyan ja Alexein ravintola menestyi loistavasti ja rahaa tuli tasaista tahtia sisään. Alexein ihmissuteuden takia nainen rakennutti ravintolansa viinikellariin pehmustettuja huoneita ihmissusia varten. Tämän lisäksi ravintolassa on myös muutama huone vuokrattavana yöpymistarkoitukseen.


Persoona

Anastasiya on sisukas nainen, joka pitää päänsä kylmänä joka tilanteessa. Hänellä on hyvin looginen tapa ratkaista asioita, eikä tuo yleensä usko mihinkään, mitä hän ei itse ole nähnyt. Nahanvaihtaja on määrätietoinen tavoitteidensa suhteen, ja on valmis työskentelemään ahkerasti saavuttaakseen ne. Nastja on hyvin realistinen ihminen, joka harkitsee tekonsa tarkkaan. Myös kärsivällisyyttä riittää niin ihmisiin tutustumisessa kuin esimerkiksi huonon sään ohimenoa odotellessa.


Noskovan perheen esikoinen hyvä puhumaan ja osaa lukea keskustelukumppanejaan tarkasti, tietäen mitä sanoa kullekkin. Nainen on oppinut näyttelemään ja peittämään tunteitaan hyvin näyttelijänuransa takia. Myös persoonasta toiseen hyppiminen sujuu vuosien harjoituksen ansiosta. Nastja antaa oikeasti hyviä neuvoja, jos hän vain malttaa kuunnella. Nahanvaihtaja ei pysty arvostamaan ihmisiä, jotka valittavat jostain yrittämättä edes tehdä asialle mitään.


Seurassa Anastasiya on hyvin ulospäinsuuntautunut ja puhelias, eikä malta pitää suutansa kiinni, mikä saattaa ärsyttää joitakin. Nainen rakastaa leikinlaskua ja huumoria muutenkin, sekä tuo uskoo vahvasti että nauru pidentää ikää. Nahanvaihtaja flirttailee lähes huomaamattaan päivittäin ja jokaiselle, ja tuon jotkin lausahdukset saattavat kuulostaa hyvin kaksimielisiltä. Mikäli nainen ihastuu johonkin, niin tuo lähestyy asiaa hyvin taktisesti. Nastja saattaa tarkkailla kohdettaan useamman päivän, ennen kuin tekee siirtonsa. Määrätietoinen malli ei luovuta hurmausoperaatioidensa suhteen, mikäli tämän kohde ei osoita kiinnostumattomuuttaan suoraan.


Siinä vaiheeessa kun Anastasiyan paljon kehuttu kärsivällisyys loppuu, kannattaa juosta ja kovaa. Nainen on vuosien tarkkailun tuloksena löytänyt lähes kaikkien tuntemiensa ihmisten heikot kohdat, eikä epäröi suuttuessaan iskeä niihin. Hitaasti vihastuva nahanvaihtaja on hyvin pitkävihainen ja jääräpäinen, eikä todellakaan lepy helposti, ei vaikka tuon suututtanut henkilö rukoilisi polvillaan anteeksiantoa.


Anastasiya rakastaa kaikkea kaunista ja kiiltävää. Hän on surkea rahankäyttäjä ja tasainen rahavirta pitää huolen siitä, että tuhlattavaa piisaa. Täydellisyyteen pyrkivä nainen suorastaan kammoaa tahroja ja likaa, eikä voi olla hetkeäkään sotkuisissa vaatteissa, vaan kaiken on aina pakko olla täydellistä. Kalliin maun omaavan nahanvaihtajan heikkous on kallis kuohuviini, mitä tuo voi juoda osittaisen immuniuutensa takia useamman lasin ennen humaltumistaan.


Ulkonäkö

Anastasiya on hyvin muodokas ja hiukan tukevahko naisihminen, joka näyttää noin kolmekymppiseltä. Hänellä ei ole kovinkaan näkyviä lihaksia, mutta nainen on vahvempi kuin miltä hän näyttää. Nahanvaihtajan jalat ja erityisesti sääret ovat pitkät ja sorjat. Naisen vasemman käsivarren sisäsivulle on tatuoitu ruusun siluetti. Entinen balleriina kävelee edelleen pitkin, sulavin askelin pää koholla ja katse määrätietoisesti suunnattuna eteenpäin. Naisen liikkeet ovat hyvin koordinoituja ja luovat viehkeän vaikutelman tämän ympärille.


Anastasiyan hiukset ovat yleensä kiiltävän pikimustat ja yltävät hiukan leuan yli. Niissä on otsatukka, joka yltää osittain selkeiden kulmakarvojen päälle. Tummien kulmien alla sijaitsevat ainakin yhtä tummat, elleivät jopa tummemmat silmät varustettuina pitkillä ja tuuheilla räpsyripsillä. Naisen kasvot ovat pyöreähköt ja niissä on hyvin paljon pehmeitä kaaria. Hänen nenänsä on pieni ja huulet täytelläiset. Nahanvaihtajan leuka on pieni. Hänen kasvonsa luovat yleensäkin hyvin nukkemaisen vaikutelman.

Anastasiya pukeutuu hyvin tyylikkäästi ja hän tietää mikä asu sopii mihinkin tilanteeseen täydellisesti. Naisen värisilmä on pettämätön ja hänen yllään olevat vaatteet ovat aina sovussa keskenään. Nahanvaihtaja rakastaa lisätä asuihinsa väriä ja säihkettä erillaisilla koruilla, mitä hän pitääkin lähes aina. Juhliin entinen malli pukeutuu hyvin näyttävästi, punainen kokopituinen mekko ja minkkiturkki ovat joka juhlassa esiintyvä asuyhdistelmä. Myös timanteista tehty kaulakoru kuuluu juhla-asuun. Jaloissaan nainen pitää aina jonkinlaisia korkokenkiä.


Taidot: Tulossa


Nippelitietoa

Puhuu sujuvaa englantia, venäjää ja ranskaa

MBTI: ESTJ

Horoskooppi: Jousimies


Kuvat: 1


Laulut kuuluvat artisteilleen

bottom of page