top of page

Gabrielle Manon Poirer



Kutsumanimet: Gabrielle, Gabbie, Red

Syntymäaika + ikä: 5.7.1984, 36-vuotias

Sukupuoli + suuntautuminen: Cis nainen, heteroromanttinen demiseksuaali

Asuinalue: Kruunukaupunki

Ammatti: Laulaja

Pituus + paino: 5'7"/175 cm + 63 kg

Hiukset: Punaiset

Silmät: Siniharmaat

Laji: Maagi


Perhesuhteet

Isä: Kyle Poirer

Äiti: Manon Poirer

Sisko: Emmalee Poirer



Taustat

Gabrielle Poirer syntyi Ranskassa, Tolousessa eräänä lämpimänä kesäaamuna. Tytön äiti, Manon Poirer oli hyvin väsynyt monen tunnin hankalan synnytyksen takia, mutta rakasti esikoistaan sydämensä pohjasta. Gabbien isä, brittisyntyinen Kyle sen sijaan tuntui hyljeksivän punapäistä tyttölasta jostain syystä. Perheen rahatilanne ei ollut turhan hyvä, mutta he tulivat toimeen Manonin tarjoilijan palkalla ja niillä vähillä voitoilla mitä Kyle sai uhkapeleistään.


Kolme vuotta myöhemmin Manon ja Kyle saivat toisen lapsen, jonka he nimesivät Emmaleeksi. Valitettavasti synnytys oli niin raskas, että Manon menetti henkensä sen jälkeen ja tytöt jäivät asumaan pienen kerrostaloasuntoon Kylen kanssa.


Gabbien aloitettua koulunkäynnin Kyle painosti tyttöä opiskelemaan aina vain enemmän ja enemmän, uhkaillen tyttöä väkivallalla mikäli tämä ei tottelisi. Muutenhan Gabbie olisi karannut kotoa ja koittanut löytää itselleen uuden kodin, mutta koska Emmalee olisi jäänyt kahdestaan alkoholin makuun päässeen Kylen kanssa, Gabbie ei suostunut jättämään pikkusiskoaan taakseen.


Kymmenvuotiaana Gabbie toimi jo säännöllisesti nyrkkeilysäkkinä isälleen, sillä tyttö ei antanut isänsä lyödä Emmaleetä. Samoihin aikoihin nuori alkoi laulaa kaduilla, yrittäen kerätä rahaa ruokkiakseen itsensä ja sisarensa, sillä perheen kaikki rahat menivät Kylen juomiin ja uhkapeleihin.


Kun Gabrielle täytti viisitoista, eräs kykyjenetsiä sattui kuulemaan hänen laulunsa tarjoamaan tuolle levytyssopimusta. Nuori suostui ja pääsi kuin pääsikin maistamaan kuuluisuutta sillä hänen laulunsa nousivat hyvin suosituiksi hyvin pian. Rahaa suorastaan tulvi rikkinäisen perheen käsiin, ja pian kolmikko muuttikin Los Angelsiin suurempaan asuntoon. Nyt Gabbiella olisi ollut mahdollisuus lähteä kotoa Emmaleen kanssa, mutta 12-vuotias tyttö ei halunnut lähteä ennenkuin olisi täysi-ikäinen, joten Gabbie jatkoi mustelmiensa ja haavojensa peittelyä ja piti iloisen ilmeen kasvoillaan, jottei Emmaleen tarvitsisi huolehtia hänen puolestaan.


Vihdoin kun Gabrielle täytti 21-vuotta, hän lähti pois kotoaan Emmaleen kanssa. Gabbie osti pienoismaatilan Montanasta ja jäi sinne asumaan siskonsa kanssa vetäytyen pois julkisuudesta.


Parin vuoden kuluttua Gabbie alkoi jälleen kaivata maisemanvaihdosta rauhallisemmille seuduille. Nainen luki useita kirjoja läpi kunnes törmäsi erääseen teokseen jossa mainittiin paikka nimeltä Vechnost. Nainen innostui uudesta paikasta samantien, muttei saanut Emmaleetä suostumaan 'satumaan' etsintäreissuun. Vaikka se oli Gabbielle vaikeaa, hän lähti yksinään kohti Stonehengeä, mistä hän päätyi Vechnostiin. Nainen kuunteli portinvartijan selityksen tarkkaan, ennenkuin lähti kävelemään kohti Lehväskätköä, minne lopulta päätyi asettautumaan.


Kolme vuotta myöhemmin Gabrielle alkoi kaipaamaan taas ihmishälinää ympärillään, joten tuo pakkasi laukkunsa ja muutti sekarotuisen koiransa Waynen kanssa Kruunukaupungin laitamille maalaistyyliseen omakotitaloon, jossa oli myös puutarha. Nainen hankki töitä laulajattarena baareissa, kahviloissa sun muissa paikoissa.


Persoona

Gabrielle on hyvin rauhallinen ja diplomaattinen henkilö, joka ei hätkähdä pienistä ja pyrkii löytämään kaikkia miellyttävän ratkaisun kaikkeen. Hän on hyvin sulava suustaan ja taitaa small-talkin salat. Vaikka seura ei miellyttäisikään, nainen kaivaa syvälle päähän taotun etiketin esiin ja kohtelee seuraansa aina mahdollisimman ystävällisesti.


Gabrielle on pohjimmiltaan epävarma ihminen, ja tällä on jonkin verran luottamusongelmia, mutta jos nainen on todennut sinut luotettavaksi henkilöksi, tuolla ei ole mitään ongelmaa jakaa henkilökohtaisiakaan asioita. Ainoa asia, josta nainen on aina ollut ylpeä on tämän laulääni, jolla hän ansaitseekin elantonsa.


Gabbie on melko empaattinen persoona ja auttamaton romantikko. Hän saattaa ihastua keneen tahansa joka käyttäytyy ystävällisesti naista kohtaan. Noita on hyvin vahva myötäeläjä, ja tuon sympatian varassa saattaa nainen joutua hujatuksi. Hän myös hakee jatkuvasti hyväksyntää ihmisiltä, joista välittää ja mikäli olet saanut kiedottua naisen pikkusormesi ympärille ei ole mitään, mitä tuo ei tekisi takiasi.


Gabrielle on luova ja optimistinen henkilö, joka haluaa nähdä parhaan kaikissa. Hän yrittää käyttää hyväksi kaikkia mahdollisuuksia ja on valmis loikkaamaan lähes mihin tahansa terveen järjen varassa.


Ulkonäkö

Gabrielle on vaaleahipiäinen, 175 senttimetriä pitkä noita. Naisella on muuten melko muodoton keho, mutta tuon vyötärö on selvästi kapeampi kuin lanteet. Noidalla on pitkä selkä ja suhteellisen lyhyet raajat, tosin hänen sormensa ovat pitkät ja näppärät. Gabbien ryhti on todella hyvä ja tuo kävelee lyhyin, nopein askelin. Naisen kehossa on useita pieniä arpia, jotka ovat hänen alkoholisti-isänsä aikaansaannosta.


Gabriellen vaalean punaruskeat hiukset yltävät auki ollessaan yläselkään asti, mutta yleensä nainen pitää laineikkaat hiuksensa poninhännällä antaen otsatukan roikkua vapaasti silmillä. Hiusten laatu on karkeaa ja hyvin jäykkää. Oranssihtavat suortuvat kehystävät kapeita kasvoja joissa sijaitsevat kapeahkot siniharmaat silmät, suora nenä ja täytelläiset huulet, joissa ei juuri ole amorinkaarta. Naisen kasvot ovat melko teräväpiirteiset ja tuon on sanottu muistuttavan kettua punaisten hiustensa ja vaeltavan katseensa takia.


Redinäkin tunnettu nainen pukeutuu mieluiten väljiin t-paitoihin ja toppeihin, sekä fanelleihin. Alaosana noita yleensä pitää vaaleansinisiä farkkuja kuluneiden saapikkaidensa kanssa. Asusteina laulaja pitää vain leveälieristä hattuaan.


Taidot: Gabriellen laulaessa hänen äänensä saa ihmiset tuntemaan laulun välittämiä tunteita. Esimerkiksi surulliset laulut saavat kuuntelijat itkemään ja tuutulaulut saavat olon uniseksi.

Gabrielle on myös hyvin näppärä erillaisissa käsitöissä, kuten kutomisessa ja huovuttamisessa, sekä ompelussa.


Nippelitietoa

Puhuu englantia ja ranskaa

Omistaa sekarotuisen koiran nimeltä Wayne

MBTI: ISFJ

Horoskooppi: Rapu


Kuvat: 1, 2


Laulut kuuluvat artisteilleen

bottom of page